Εταιρία

Η Henkel λειτουργεί παγκοσμίως με ένα καλά ισορροπημένο και διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο. Η εταιρεία κατέχει ηγετικές θέσεις με τις τρεις επιχειρηματικές της μονάδες τόσο σε βιομηχανικές όσο και σε καταναλωτικές εργασίες χάρη στις ισχυρές μάρκες, τις καινοτομίες και τις τεχνολογίες.

Η Henkel Adhesive Technologies είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά συγκολλητικών – σε όλα τα τμήματα της βιομηχανίας παγκοσμίως. Στις επιχειρήσεις των Απορρυπαντικών και Καλλυντικών, η Henkel κατέχει ηγετικές θέσεις σε πολλές αγορές και κατηγορίες σε όλο τον κόσμο.

Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 και ήδη μετράει περισσότερα από 140 χρόνια επιτυχίας. Το 2021, η Henkel ανέφερε πωλήσεις άνω των 20 δισεκατομμυρίων ευρώ. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 53.000 άτομα παγκοσμίως – μια παθιασμένη και εξαιρετικά ποικιλόμορφη ομάδα, ενωμένη από μια ισχυρή εταιρική κουλτούρα, έναν κοινό σκοπό και κοινές αξίες. Ως αναγνωρισμένος ηγέτης στη βιωσιμότητα, η Henkel κατέχει κορυφαίες θέσεις σε πολλούς διεθνείς δείκτες και κατατάξεις. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel είναι εισηγμένες στον γερμανικό χρηματιστηριακό δείκτη DAX.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Henkel, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.henkel.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τεχνολογίες κόλλας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση:  Adhesive Technologies (henkel.com)