Υγεία & Περιβάλλον

PATTEX – «ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!».

Δεν είναι απλώς μια υπόσχεση παροχής στους πελάτες μας της δυνατότητας να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους με την υποστήριξη των ισχυρών & υψηλής ποιότητας προϊόντων από την ευρεία γκάμα λύσεων συγκόλλησης & σφράγισης της εταιρείας μας. Αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή της μάρκας ως μέρος του ομίλου Henkel, του παγκόσμιου ηγέτη στον τομέα της αειφορίας, να προσφέρουμε στους χρήστες μη τοξικά προϊόντα, χωρίς παρενέργειες για την υγεία τους ή το περιβάλλον.

 

Και στην Pattex τηρούμε πάντα τις υποσχέσεις μας. Γι' αυτό και η στρατηγική αειφορίας της εταιρείας μας βασίζεται σε σαφή και εφικτά σχέδια.

, ,Όσον αφορά τις αναπτυγμένες αγορές, στόχος μας είναι να προωθήσουμε ολόκληρη την οικογένεια προϊόντων μας χωρίς καθόλου διαλύτες. Πρόκειται για ένα απαιτητικό εγχείρημα, αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να περιορίσουμε την απόδοση των προϊόντων μας. Μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε ότι μέχρι σήμερα έχουμε πετύχει το 99% αυτού του στόχου. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το λανσάρισμα το 2011 σε ολόκληρη την Ευρώπη της νέας κόλλας γενικής χρήσης με την ονομασία 100% glue, η οποία περιέχει φυσικά 0% διαλύτες.

Όσον αφορά τις αναπτυγμένες αγορές, στόχος μας είναι να προωθήσουμε ολόκληρη την οικογένεια προϊόντων μας χωρίς καθόλου διαλύτες. Πρόκειται για ένα απαιτητικό εγχείρημα, αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να περιορίσουμε την απόδοση των προϊόντων μας. Μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε ότι μέχρι σήμερα έχουμε πετύχει το 99% αυτού του στόχου. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το λανσάρισμα το 2011 σε ολόκληρη την Ευρώπη της νέας κόλλας γενικής χρήσης με την ονομασία 100% glue, η οποία περιέχει φυσικά 0% διαλύτες.