Επιδιόρθωσε το τακούνι ή τη σόλα ενός παπουτσιού με Repair Extreme

Έσπασε το τακούνι ή ξεκόλλησε η σόλα του παπουτσιού σας; Καθημερινά προβλήματα που απαιτούν γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση… Ολοκληρώστε όλες τις μικροεργασίες επιδιόρθωσης μόνοι σας!

Categories

Υλικά που θα χρειαστούν:

Η Pattex Repair Extreme είναι ισχυρή, γρήγορη, εύκαμπτη, διάφανη, ενδείκνυται για όλα τα υλικά και δεν περιέχει διαλύτες. 

Βήμα-βήμα / τρόπος κατασκευής:

1.    Καθαρίστε τις δύο επιφάνειες συγκόλλησης. Θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, στεγνές και καθαρές, χωρίς γράσα και σκόνη. Χρησιμοποιήστε οικιακά καθαριστικά, ασετόν ή οινόπνευμα, αλλά όχι λευκή αλκοόλη (λιπαρή αλκοόλη).

2.    Απλώστε Repair Extreme σε μία από τις επιφάνειες.

3.    Πιέστε τις δύο επιφάνειες μαζί για περίπου 5 λεπτά.

4.    Η κόλλα στεγνώνει σε 2 ώρες, αλλά προσφέρει μέγιστο κράτημα μετά από 48 ώρες.


Συμβουλές & Τεχνάσματα:

Για βαριά αντικείμενα, ενδέχεται να χρειαστεί πίεση για την επίτευξη του μέγιστου κρατήματος. Ανάλογα με το έργο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

  • Ένα κουτί με άμμο
  • Κολλητική ταινία
  • Λάστιχο
  • Μανταλάκια

Για ορισμένες εργασίες επιδιόρθωσης μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε κυανοακρυλικές κόλλες (οι επονομαζόμενες σούπερ κόλλες), οι οποίες προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα. Λάβετε, όμως, υπόψη ότι είναι λιγότερο ανθεκτικές στις προσκρούσεις και τους κραδασμούς σε σύγκριση με τις κόλλες Flextec, όπως π.χ. η Repair Extreme.