Ιστορία

Pattex

Η Pattex είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης που δίνει τη δυνατότητα στους τελικούς χρήστες να εξελιχθούν στο επόμενο επίπεδο δεξιοτήτων χάρη στην ισχυρή υποστήριξή του με έξυπνες λύσεις συγκόλλησης και εύκολη καθοδήγηση.

Τα προϊόντα Pattex είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 50 χώρες – με πολλές συγγενικές μάρκες ανάλογα με την περιοχή και που διαφέρουν μόνο ως προς το όνομα και το σχεδιασμό τους, αλλά όχι την τεχνολογία ή το λογότυπό τους. Στο Μεξικό, για παράδειγμα, τα προϊόντα ονομάζονται «Resistol» και στον Καναδά ο καταναλωτής τα γνωρίζει ως «LePage». Στη Γερμανία, η συγκολλητική ισχύς του Pattex έχει γενικευθεί τις τελευταίες δεκαετίες. Εάν κάποιος ή κάτι «κολλάει σαν κόλλα», οι Γερμανοί τείνουν να λένε ότι «κολλάει σαν το Pattex».

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Από το 1956 η Pattex είναι η Επαγγελματική Ισχυρή Δύναμη Συγκόλλησης για τεχνίτες και κατασκευαστικές εργασίες. Η Pattex παρέχει την πιο ισχυρή σειρά για όλες τις εργασίες στερέωσης, συγκόλλησης και επισκευής – παρέχοντας πάντα τη σωστή λύση – εγγυημένο επαγγελματικό αποτέλεσμα.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ

Η Pattex ανήκει στην πιο ισχυρή σειρά κόλλων με εύκολη και βολική εφαρμογή για όλες τις εργασίες οικιακής συγκόλλησης, συναρμολόγησης και επισκευής μέσω της υψηλότερης ποιότητας.